Mezőkaszonyi falusi turizmus

Kárpátalja e magyarlakta településén a házigazdák hagyományos vendégszeretetére számíthat minden kedves idelátogató, aki a falusi életformát kívánja megismerni.

 A napi programok kellemes fáradtságérzését hangulatos, helyi jellegzetességű vendéglátó házakban pihenhetik ki kedves vendégeink.

 Mezőkaszonyból csillagtúraszerűen bejárható az egész Kárpátalja. Vendégeinknek 2-5 napos kirándulásokat szervezünk Kárpátalja nevezetes helyeire. (kész körutak itt: www.mezokaszony.mlap.hu/) A vállalkozó kedvű turistáknak kerékpártúrákat, illetve az Északkeleti-Kárpátok legmagasabb csúcsára, a Hoverlára (2061 m) gyalogtúrát szervezünk szakképzett idegenvezetéssel.

 A csoportok vagy magánszemélyek igényeinek és az eltölteni kívánt napok számának megfelelő program összeállítására is nyitottak vagyunk és készségesen segítünk egyéb információk beszerzésében is.

   

Szállás: Mezőkaszonyban falusi turizmus keretein belül a magyar vendégfogadó családok magánházainál, 2-3 férőhelyes szobákban; rendelkezésre áll fürdőszoba hideg- és melegvízzel, angol WC, színes tévé, hűtőszekrény. A 10 falusi vendégfogadó család házában összesen 50 személy kényelmes elszállásolását tudjuk jelenleg biztosítani.(szállások leírása itt: www.mezokaszony.mlap.hu/)

    

 Étkezés: reggeli és kétfogásos vacsora a hangulatos Kulacs étteremben, ahol tájjellegű, házias ételekkel várják a vendégeket, de igény szerint a háziak is tudnak reggelivel, vacsorával és ha úgy alakul a program, ebéddel is szolgálni.

  

 Szolgáltatásainkat családoknak, baráti társaságoknak, munkatársaknak, nyugdíjasoknak és diákcsoportoknak egyaránt ajánljuk, akik szeretnék megismerni Kárpátalja csodálatos tájait, természeti kincseit, a magyarság történetében kiemelkedő helyet elfoglaló emlékhelyeit, kulturális hagyatékait. Továbbá várjuk azokat is, akik a történelmi korok megidézésével egyetemben pihenni, baráti kapcsolatokat kialakítani, szórakozni, a helyi gasztronómia ízeit kóstolgatva a mezőkaszonyi magyarok vendégszeretetét kívánják élvezni, valamint betekintést szeretnének nyerni a kárpátaljai magyarok mindennapjaiba.

 Vendégeinket főként előzetes bejelentkezéssel fogadjuk!

 

 
Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Mit nézne meg mindenképp kárpátaljai lártogatásakor?
Munkácsi vár
Vereckei-hágó
Ungvári vár
Szinevéri-tó
Schönborn vadászkastély